DIY | Sleutelsopbergen

by - 09:08


Ik ben altijd mijn sleutels kwijt, echt altijd. 5 minuten voor dat ik weg moet ren ik nog even 10 keer naar boven en doorzoek ik alle lades in de woonkamer omdat ik mijn sleutels niet kan vinden. Nu vond ik op internet een hele leuke DIY, ik heb hem uitgeprobeerd en ga hem nu met jullie delen.

Wat gaan we maken?
Een heel handig en leuke 'kapstok' voor je sleutels. Het is handig want zo weet je altijd waar je sleutels zijn en het is ook nog eens een leuke decoratie voor in je kamer of in de gang.

Wat heb je nodig?
♡ een houten fotolijst
♡ verf
♡ kwasten
♡ haakjes/spijkers
♡ hamer

Wat moet je doen?
Zorg dat je kranten, karton of oude tijdschriften neer legt onder het fotolijstje zodat je niks vies maakt. Haal het fotolijstje uit elkaar zodat je alleen nog het frame hebt. Verf dit zelf in een kleur die je leuk vind, plak er stickers op of maak er nog leuke teksten bij met stift. Laat alles goed drogen anders verpest je het (deze fout maakte ik dus).

Als het eenmaal droog is kun je de haakjes in de onderkant van het bovenste frame slaan of de spijkers zoals ik heb gedaan aan de voorkant. Zoek een plekje in huis om hem op te hangen en klaar is je sleutel-opberg-haakje.

Het is wel even wennen en je moet het je zelf wel even aan leren om je sleutels daar op te hangen als je thuis komt. Maar ik heb hem nu een week aan mijn muur hangen en ik ben mijn sleutels gewoon niet meer kwijt.

Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

6 reacties