Beauty | Mijn favorieten lipsticks

by - 09:00


Sinds een paar jaar ben ik overgestapt van de leuke glanzende lipgloss naar mooie matte lipsticks. Ik heb wel een aantal satin finished lipsticks maar de matte zijn toch mijn favoriet. Vandaag laat ik jullie mijn 5 favorieten lipsticks zien.

Laten we gelijk beginnen met de mooiste lipstick die ik heb dit is MAC Mehr. Dit is ook gelijk de laatste lipstick die ik gekocht heb, ik kocht deze namelijk een maandje geleden bij de Douglas in Eindhoven.

Het is een nude lipstick met een zachte roze ondertoon waardoor je deze lipstick elke dag kunt dragen maar ook s' avonds bij een felle oog look. Hij past bij elke outfit en zoals de verkoopster zei: "Mijn ogen komen hier mooi mee uit"

De volgende is ook weer een MAC lipstick, ik vind dit gewoon echt een prachtig merk met hele fijne lipsticks. Ik kocht eerst alleen maar rode lipsticks totdat ik afgelopen zomer omsloeg op roze/nude/bruine lipsticks.

Ruby woo is een van de rode lipsticks die ik kocht, ik droeg altijd rood. Overdag en naar feestjes maar ik merk nu dat dat soms iets te kan zijn. Ik kocht deze op Palma de Mallorca airport.

Ik kom weinig tot nooit in de ICI Paris, toch liep ik er een paar jaar geleden naar binnen. Ik zag daar toen het merk BE Creative staan, het 'huismerk' van ICI Paris. Ik kende dit merk toen nog niet zo heel erg lang dus ik vond het geweldig om daar dan een lipstick van te kopen.

Vamp is een donkerrode kleur met een satin finish. Hij brengt heel romig aan waardoor je heel erg snel uitschiet. Bij deze lipstick moet je wel even in een tissue happen maar daarna zit hij echt perfect!

Vorig jaar kreeg ik voor mijn verjaardag een cadeaubon van de Etos. En altijd als ik een cadeaubon krijg weet ik niet wat ik er van moet komen. Ik liep een rondje door de Etos en zag daar het merk Revlon liggen, een niet heel erg goedkoop merk waar ik ook nog helemaal niks van had.

Ik kocht 095 Crimson. Dit is een hele donkerrode kleur, nog donkerder dan Vamp. Dit is ook weer een lipstick met een satin finish alleen is hij minder 'romig' met aanbrengen. Hij dekt heel goed en blijf ook erg lang zitten voor zo'n lipstick.

De laatste maar ook nog steeds een favoriet is MAC Taupe. Ik kocht deze ook op het vliegveld in Mallorca, dit is een soort van traditie geworden. Velvet Teddy was er op dat moment niet en dat was wel DE lipstick die iedereen gebruikte voor de Kylie Jenner lips. Taupe kwam heel erg in de buurt en deze nam ik dus mooi mee.

Ook Taupe is weer een geweldige matte lipstick van MAC. Blijft goed zitten, brengt fijn aan en korrelt niet. Het is een wat meer bruinere kleur en vind ik persoonlijk dus echt een herfst/winter kleurtje.

Hieronder heb ik nog even alle lipsticks voor jullie geswatcht! Wat is jullie favoriet?

Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

2 reacties

  1. Mooie favorieten! MAC Mehr vind ik echt zó mooi, die staat ook op mijn wishlist :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Mac Mehr en Taupe zijn echte beauty's! <3

    BeantwoordenVerwijderen