Festival | Werken en feesten op Paaspop

by - 10:05

Vanuit school moesten een aantal klasgenootjes het entertainment verzorgen op de camping van Paaspop. Een van mijn vriendinnetje vroeg of ik ze mee wilde helpen en natuurlijk zeg ik daar geen nee op.
Het entertainment wat er neer gezet werd was een bingo met paaseieren en gesponsorde prijzen, meiden verkleed in badjassen en pyjama's die met een dienblad rond liepen waar deo, parfum, pepermuntjes, etc. op stonden. En mijn taak was om in een trouwjurk langs tenten en caravans te gaan om mensen ten huwelijk te gaan vragen met een paasei. Super leuk dus!

We deden dit op de zaterdag en zondag van 12 tot 2, net voordat Paaspop van start ging en iedereen nog wakker aan het worden was. Omdat wij bij de crew zaten hadden wij dus 3 dagen gratis toegang tot het Paaspop terrein en een campingplekje.
Vrijdag kwamen we rond 3 uur aan op het terrein, we moesten ons bij de crew ingang inchecken. Daarna mochten we doorlopen naar de camping waar het enorm druk was.. Gelukkig kregen we het geregeld dat we via een andere ingang naar binnen konden. Uiteindelijk binnen hebben we eerst door de modder heen gebaggerd en toen met zijn 3e de tent op gezet (lees: met zijn 2e en ik stond vrolijk toe te kijken).

Toen de tent stond en de bedjes opgemaakt waren hebben we eerst even in de tent gezeten, omgekleed en zijn we rond 6 uur het festival terrein op gegaan. We zijn daar nog andere klasgenootjes tegengekomen die ook kwam werken op de camping. (We zijn die avond naar Daisy's dj team, Feest dj Ruud XXL, Lil' kleine, Puinhoop kollektiv, en The golden Earring geweest)
Zaterdag waren we al vroeg wakker, het was een koude nacht en ik had heel slecht geslapen. Op de camping was een groot midden plein waar een soort van restaurantje was met veel banken en tafels. En ook een gebouw voor de wc's en douches. S' ochtends zijn we eerst lekker gaan douchen, ik keek er tegenop maar de douches waren gewoon heerlijk warm. En daarna hebben we een ontbijtje gehaald in het restaurant, een lekker croissantje en verse jus.

Uiteindelijk hadden we ons omgekleed tot paashaas bruidjes en gingen we de camping rond om mensen te zoeken. Het was leuk om te doen en we kregen veel leuke reacties. Toen we klaar waren zijn we nog even gaan slapen in de tent en rond 4 uur zijn we weer richting het festival terrein gegaan. Om 6 uur konden we mee eten met de crewcatering dus veel geld aan eten waren we niet kwijt. (We zijn die dag naar Brennan Heart, Sluwe vos, Douwe Bob, Jess Glynne en The Prodigy geweest)

Zondag hebben we eindelijk lekker geslapen, we lagen er om 3 uur in en werden om 11 uur wakker. Toen moesten we wel even haasten. Het was niet erg lekker weer dus we besloten om geen trouwjurk aan te trekken maar gewoon in ons crew shirtje te gaan. Binnen een uur waren we al klaar en hadden dus nog even tijd om de ontbijten/lunchen. Bij het restaurant kochten we een broodje Unox en weer verse jus. Na ons ontbijt speelde er een super leuk 'bandje' allemaal top 40 nummer in het restaurant, we zijn met zijn alle nog even blijven kijken.
Die middag gingen we rond 3 uur het terrein op. We konden om 6 uur weer terecht bij de crew catering dus daar hebben we weer lekker gegeten. Om 10 uur zouden we opgehaald worden dus hebben we een uurtje van te voren de tent afgebroken. (De laatste middag/avond zijn we nog naar Chef Special, Typhoon, De jeugd van tegenwoordig, Kenny B en La Fuente).

Ook al heb ik Adaro niet kunnen zien en ben ik niet gemaakt om te kamperen, heb ik het wel heel erg naar mijn zin gehad met werk en feesten. Op naar het volgende festival!

Houden jullie van festivals?
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

4 reacties

  1. Het klinkt als een leuk en gezellig weekend! Ik vind het zelf ook erg leuk om naar festivals te gaan, alleen ben ik nog nooit blijven kamperen, omdat ik daar ook niet zo'n fan van ben. Toch denk ik dat het wel een toffe ervaring is en weer wat anders. Leuk werk moest je ook doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lijkt mij dat een leuke ervaring zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk om daar te helpen en je hebt ook mooie optredens gezien! Gaaf :D

    BeantwoordenVerwijderen