Dagjes weg | Huishoudbeurs 2016

by - 20:42

De verhalen die je hoort over de vrouwen met volgeladen trolleys op de Huishoudbeurs zijn waar. Vorige week donderdag ben ik samen met Quinty naar de Huishoudbeurs geweest. We hebben een hele gezellige en leuke middag gehad. En natuurlijk kon ik het niet laten om iets te kopen.

Ik had zoveel leuke dingen gezien die ik echt wilde kopen alleen was mijn bankrekening het daar niet zo mee eens. Ik heb uiteindelijk de dingen gekocht die ik echt graag wilde.
Toen we de foodhall binnen kwamen lopen zagen we gelijk de Milka kraam. Quinty en ik zijn allebei dol op chocola dus hebben we samen 5 repen voor €5,- gekocht. Uiteindelijk heb ik voor deze twee gekozen! Een stukje verderop stond de Red Bull stand. Ik ben gek op Red Bull, ik drink het natuurlijk niet elke dag maar zo'n blikje kan mijn dag gewoon helemaal goed maken. Alle verschillende smaken Red Bull stonden op een plateau met plastic bekertjes erbij zodat je ze kon proeven. Uiteindelijk kon je er 4 uitzoeken voor €2,-. Ik koos voor twee normale blikjes en twee blikjes met de smaak cranberry.
Bij de 'happy & health hal' zag ik de Dopper stand staan. Ik was al een tijdje aan het kijken naar een Dopper maar ik had er nooit een gekocht. Nu waren hier de Doppers met tekst maar €10,- dus ik vond dit een mooie kans om er een mee te nemen! Ik kocht de rode Dopper met de tekst 'i love water'

En toen kwamen we in de 'beauty en fashion hal' ik heb mijn ogen uitgekeken
naar alle nieuwe snufjes die ze hadden en alle merken waarvan ik altijd al graag iets wilde hebben. Zo kwam ik een prachtig palette tegen van W7, ik heb deze zo vaak voorbij zien komen en ik moest hem nu echt kopen! Het is het W7 'In the nude' palette en hij kostte €8,-
Ook stond er een Blond Amsterdam standje, ik vind dit echt een prachtig merk alleen soms te duur om er iets van te kopen. Nu waren de mokken maar €5,- ook dit kon ik gewoon niet laten staan en ik kocht deze schattige cupcake mok.
De Huishoudbeurs is echt een leuke beurs om gewoon een lekker middagje naar toe te gaan en spullen te kopen met hoge kortingen. Je moet alleen wel tegen de langzaam lopende vrouwen kunnen met de trolleys, maar na een tijdje wen je daar wel aan.

Ben jij ooit naar de Huishoudbeurs geweest?
Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

  1. Leuke aankoopjes! Je Blond mok vind ik erg schattig en uit ervaring kan ik zeggen dat een dopper echt heel handig is om te hebben; eerder kocht ik nog best vaak flesjes drinken op het station, maar nu heb ik dan gewoon mijn dopper mee.

    BeantwoordenVerwijderen