Shoplog | Eindhoven

by - 08:41

Een tijdje geleden ben ik met een vriendin gaan shoppen in Eindhoven. Deze stad trekt ons op de een of andere manier altijd. Ik heb deze keer niet heel veel gekocht maar het is wel de moeite waard om het jullie te laten zien!

Als eerst liepen we de Primark in, daar moet ik gewoon naar binnen zijn geweest. Helaas was er niet echt iets waarvan ik dacht wow dat moet ik hebben. Ik heb er wat ondergoed gekocht en deze Vaseline lipbalsem. Ik heb de roze, de gele en de groene en het werd nu wel tijd om ook is ooit de standaard Vaseline te hebben! Hij was €1,50
Ik zag de Douglas en ik zei tegen Iris: "OMG Iris we moeten zo hier heen voor de MAC' waarop ze antwoorde: "Ja Liek we gaan zo meteen kipnuggets eten bij de Mcdonalds". Het duurde even voordat ze het door had, maar we hebben nu allebei een MAC lipstick gekocht. Benieuwd welke? Hou mijn blog volgende week in de gaten.
Als laatste kocht ik dit jasje, en oeh wat ben ik er blij mee! Ik heb alle winkels in Eindhoven afgezocht voor zo'n jasje en de H&M was de gelukkige waarbij ik hem ging kopen. €39,95 een hele prijs voor dit jasje maar ik draag hem vaak en ben er super blij mee!
Welke MAC lipstick denken jullie dat het is geworden?
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

3 reacties

  1. Oh wat leuk dat je een mac lipstick hebt gekocht! Ik ben ook erg benieuwd naar de andere items die je hebt gekocht, alleen de foto's willen niet laden.. Ik ben ook zo'n fan van Mac lipsticks!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankoopjes hoor! Ik ben benieuwd naar de lipstick die je hebt gekocht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik weet lekker al welke Lipstick het is .... Haha lekker puhh😁

    BeantwoordenVerwijderen