School | Laatste schooldag

by - 16:30

Het is alweer bijna Pasen en dat betekend dat het entertainment seizoen bijna gaan beginnen. Aankomende week nog een paar toetsen en dan ben ik echt klaar met school maar afgelopen week had ik mijn laatste lesdag al.

Omdat we altijd ons jaar leuk en gezellig afsluiten hadden we afgelopen vrijdag een laatste schooldag. We moesten verzamelen in Den Bosch bij café Zoomers en Zoomers. We werden verdeeld in teams en kregen mooie strepen op onze wangen. Met een lijstje met verschillende opdrachten gingen we de stad in om 'wie is de Sjaak' te spelen.

Opdrachten zoals wissel van broek met een teamgenoot, sla een ei kapot op iemands hoofd, be-glitter iemand zijn/haar kont, doe alsof je een orgasme krijgt midden om de markt, klim bovenop een bushokje en nog veel meer leuke en gekke opdrachten.

We hadden 2 uur de tijd om deze opdrachten te doen. We moesten er dan foto's of filmpjes van maken en sturen naar een van de 'teamcaptains' die op ons zat te wachten in het café, elke opdracht had een andere waarden van punten. Om 6 uur moesten we terug zijn, net als de andere 3 groepjes waren we helemaal uitgeput.

We kregen eerst allemaal frietjes van de Kees kroket en een drank muntje om even bij te komen. Na het eten werd de winnaar bekend gemaakt. En jawel hoor, team paars heeft gewonnen!
Nu ga ik mijn toets week in en over een paar werken start ik met mijn stage.
Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

  1. Succes met je toetsweek! Leuk dat jullie de lesdag zo hebben afgesloten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een leuke afsluiting! Succes komende week!

    BeantwoordenVerwijderen