18-03-16

Recept | Broodje carpaccio á la Lieke

Sinds stage zijn broodjes carpaccio en salades echt een guilty pleasure. Ergens lunchen? Doe mij maar een broodje carpaccio. Lekker uiteten? Mijn voorgerecht is een carpaccio salade! Vandaag laat ik jullie zien hoe ik een broodje carpaccio maak, het is heel simpel en gemakkelijk!

Wat gaan we maken?
Een broodje carpaccio voor 1 persoon. Duur: 5min

Wat heb je nodig?
♡ Carpaccio
♡ Italiaanse bol
♡ Groene pesto
♡ Rucola sla
♡ Parmezaanse kaas (geraspt of in kleine stukjes)
♡ Pijnboompitten

Wat moet je doen?
Bak als eerst de Italiaanse bol af in de oven (of koop eventueel kant-en-klare broodjes) Als deze goed afgekoeld is kun je ze doorsnijden en besmeren met de groene pesto. Rode pesto mag natuurlijk ook maar persoonlijk vind ik de groene lekkerder. Smeer de pesto alleen op het onderste deel!

Beleg de bol met de carpaccio, strooi de Parmezaanse kaas en de pijnboompitten hier overheen. Om het af te maken kun je er als extra er rucola sla op doen.
Extra
Voor extra smaak kun je er truffelmayonaise of mosterddille saus overheen doen.

En klaar is je heerlijke boordje carpaccio, smakelijk eten! Het is heel simpel en lekker en je broodje is zo klaar!

Liefs, Lieke ✿

2 opmerkingen:

  1. Jammie, ziet er echt zo lekker uit! Ik vind het altijd heel lekker met truffelmayonaise inderdaad. <3

    BeantwoordenVerwijderen

© 2016 Lifestylelieke.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.