Picture my week | week 2

by - 13:19

Ik bedacht mij gisteren dat het wat logischer zou zijn als ik 'Picture my week' gewoon op maandag doe. Dus vandaag lekker veel foto's want er zit een dagje bij!
Zondag
Vorige week zondag was niet een hele speciale dag voor mij. Ik heb heel de dag huiswerk zitten maken en heb s' avond een terrasje gepakt met een vriend. In Den Bosch is er nu een heel gedoe rondom het ingezakte gebouw waar opticien de Pearl in zit. Ik als echte sensatiezoeker ging er ook even kijken!
Maandag
Maandag had ik een heel fijn schooldagje. Maandag is eigenlijk onze 'teamwork' dag, we gaan dan iets leuks doen of we konden aan onze show werken. Omdat wij onze show al gedaan hadden kregen wij een opdracht om een fundance te maken op een Nederlands nummer (dat is een dansje dat op recreatieparken gedaan word na een show of rondom het zwembad). En ik maakte met Maxime even een blije selfie omdat ze ons dansje hadden uitgekozen.
Maandag avond ging ik werken bij Stichting van het kind, het is echt een leuk baantje en ik heb maandag heel wat opgehaald! Na het lopen hebben we nog even gezellig op kantoor gezeten met zijn alle.
Dinsdag
Ik ben helemaal weg van de nieuwe Snapchat functie, ik faceswap met alles en iedereen en het lukte me deze keer met een flesje Spa!
Kahoot is een hele leuke manier om te leren, wij gebruiken dit altijd bij Duits en Engels op school. Ik was zo trots op mijn 2e plaats dat ik daar even een foto van moest maken.
Woensdag
Woensdag vind ik een van de vervelendste dagen. Je hebt pas 2 school/werk dagen gehad en het is nog lang geen weekend. Maar omdat het zonnetje scheen konden Anne en ik wel een leuke foto maken.
Woensdag avond ging ik langs de opticien, ik ga hier binnenkort nog een artikeltje over schrijven want er is het een en ander gebeurt voordat ik zo goed geholpen werd. Op deze foto heb ik mijn nieuwe bril op! Het is een merkloze grijze bril en ik vind hem echt heel mooi.
Donderdag
Donderdag avond was de laatste show dag, de 2 laatste groepjes voerden hun show uit. Iris en ik wilde heel graag gaan kijken, en omdat we om 2 uur uit waren gingen we eerst gezellig een middagje shoppen in Eindhoven (hier komt nog een shoplog van). We kochten allebei een nieuwe MAC lipstick en we zijn er heel blij mee.
Ik maak altijd de grap dat ik op het randje leef. Oversteken terwijl er auto's aankomen, te dicht bij het spoor staan. Nu maakte Iris deze foto van mij, lekker sexy!
Vrijdag
Sinds ik mijn Dopper heb gekocht drink ik nergens anders meer uit, ik heb hem altijd mee naar school.
Mijn baas had gevraagd of ik vrijdag eerder kon komen werken. Dus na school ben ik gelijk naar mijn werk gegaan en heb ik van 3 tot 8 gewerkt. Na mijn werk ben ik even lekker in bad gegaan met dit masker op.
Zaterdag
Ik snij altijd in mijn vingers, altijd. En zaterdag was het weer zo ver, ik had 3 pleisters nodig om het bloed tegen te houden.
Omdat ik met een vervelende knieblessure zit en zaterdag op mijn werk een hele dag heen en weer loop was ik s' avonds helemaal gesloopt. Mijn benen werkte niet meer mee dus heb ik gezellig met mijn zusje de finale van Wie is de mol? gekeken en daarna ben ik verder gegaan met The vampire diarys,
Zondag
Omdat de optocht afgelopen Carnaval niet door kon gaan vanwege het weer dus was de halfvasten optocht gisteren. Een extra dagje carnaval en een goede rede om op een zondag avond tot laat te feesten!
Hoe was jullie week?
Liefs, Lieke

You May Also Like

3 reacties

  1. Die faceswap met je Spa flesje HAHAHA. Super leuk overzicht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! Ik vind het knap dat je een faceswap met je Spa flesje voor elkaar hebt gekregen! En een nieuwe MAC lipstick is nooit verkeerd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's! Ik vind het knap dat je een faceswap met je Spa flesje voor elkaar hebt gekregen! En een nieuwe MAC lipstick is nooit verkeerd :)

    BeantwoordenVerwijderen