My week in pictures | week #3

by - 10:09

Het is alweer maandag en dat betekend dat er weer een nieuwe 'my week in pictures' is. Afgelopen week was een hectisch weekje, laatste projecten afmaken voor school en veel werken.

Maandag
In mei zijn mijn opa en oma 50 jaar getrouwd, dat word een groot feest! We wilde als extra iets zelf maken met de kleinkinderen. Ik kwam op het idee om een herinneringen boekje te maken van speelkaarten. Afgelopen week bestelde we L speelkaarten en die kwamen maandag binnen.

Dinsdag
Dinsdag was het International Womens Day en Snapchat had daar weer een leuk filter voor. Ik ben echt helemaal weg van de Snapchat filters en functies.

Woensdag
Laatste lesweek, laatste coachles, dus een gezellig ontbijtje met de klas! Iedereen had wat lekkers meegenomen of gemaakt, we hebben gezellig gekletst met zijn alle en ook lekker gegeten. Ik had mini appelflapjes gemaakt, en ze zijn allemaal op!
Als ik thuis kom uit school zet ik gelijk mijn Netflix aan. Omdat ik niet meteen door kan met huiswerk en omdat ik lange dagen maak verdien ik wel even een aflevering van een serie. Woensdag stond 'Shadowhunters' er weer op, deze serie is echt geweldig!

Donderdag
Whoohooo laatste lesdag!
Na school ben ik gelijk doorgegaan naar de zaak want ik ging weer werken voor 'Stichting van het kind'. Deze keer liepen we in Rosmalen en het zonnetje scheen ook lekker!

Vrijdag
Ja deze foto zijn jullie ook al tegengekomen op mijn blog. De eerste plek voor team paars bij 'Wie is de Sjaak'

Zaterdag
Als echte Bosschenaar draag je met Carnaval een kiel/jasje. Daar horen emblemen op, een van mijn vriendinnetjes ontwierp dit embleem van onze vriendinnengroep. Super leuk!
Ik had deze reep al een tijdje liggen en ik was er echt benieuwd naar, maar wat een tegenvaller ik vind hem echt niet lekker.

Zondag
De laatste puntjes op de i voor de laatste werkstukken die ik in moest leveren. Altijd in de pastelmapjes van de Action
Oh ja volgens mij verveelde ik me hier want ik had weer een nieuw Snapchat filter ontdekt!

Hoe was jullie week?
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

4 reacties

 1. haha die collage reep die ik had was wel echt heel lekker. Jammer dat die tegenviel!x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! En haha, die Snapchat. Ik ben dol op Snapchat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha die snapchat fitlers, ik sta er elke keer weer versteld van. Die reep ziet er niet echt lekker uit.. helaas was hij dat ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die milka reep kende ik nog niet! Ga hem ook maar niet proberen haha. Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen