My week in pictures | #5

by - 17:25

Het is een dagje later dan normaal maar vanwege mijn drukke weekend had ik geen tijd om MWIP te typen. Maar don't worry hij staat er vandaag alsnog op!

Maandag
Vorige week maandag heb ik weer lekker een avondje gewerkt voor de stichting. Ik liep samen met mijn vriendinnetje Renee.
Dinsdag
Dinsdag heb ik een dagje gewerkt bij mijn andere werk. Omdat wij een brood en vleeswaren zaak hebben kon ik in mijn middagpauze een lekker broodje maken voor mezelf!
Dinsdag avond ben ik samen met Quinty weer lekker een avondje gaan sporten. We hebben sinds een week een nieuw trainingsschema en ik moet eerlijk toegeven, hij is best zwaar.
Woensdag
Mijn ontbijt van woensdag ochtend, 2 plakken Groninger koek met een laagje boter. Heerlijk!

Woensdag middag maakte ik voor mama en mij een lekkere lunch, hoe je dit broodje maakt schreef ik afgelopen week over op mijn blog.
Donderdag
Donderdag ging ik samen met mama langs de action om wat kleine dingetjes te kopen en toen zag ik dit zakje met Oreo/Milka mix. Dus toen ik thuis kwam ben ik hem gelijk gaan eten tijdens het kijken van Shadowhunters.
Samen met een groepje van school organiseer ik de diploma uitreiking van de 4e jaars studenten van onze opleiding. Samen met Maxime verzorg ik het decor en ik maakte afgelopen week dit. CMO staat voor Cosmo (academy) onze opleiding dus. Het thema van het feest is nog een verassing!
Vrijdag
Vrijdag voordat ik naar Paaspop ging maakte ik nog even deze selfie. Soms heb je van die dagen dat je makeup echt on fleek zit.
Feesten op Paaspop!
Zaterdag
Eerst even 2 uurtjes aan het werk geweest en toen weer heel de avond gefeest.
Zondag
Het was alweer de laatste dag van Paaspop. Tijdens Typhoon kwamen we Dennis Weening tegen!

Over mijn Paaspop avontuur komt deze week nog een aparte post. Hoe was jullie week?
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

2 reacties

  1. Heerlijk dat gefeest! Leuke week heb je achter de rug. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je naar Paaspop bent geweest! Op vrijdag zit je make-up inderdaad mooi!

    BeantwoordenVerwijderen