My week in pictures | #4

by - 08:51

Er is weer een week voorbij en dat betekend dat het weer tijd is voor 'my week in pictures'. Deze week was gecombineerd tussen druk aan het werk zijn en lekker lui op bed liggen, het was een fijne week!


Maandag
Maandag had ik een lekker rustig dagje, ik hoefde alleen even langs school om een toets te maken. Op de terug weg liep ik even langs de Starbucks op het station om een lekkere Chai tea latte te kopen. Ik liet gelijk mijn sporen achter op mijn beker.
Toen ik thuis kwam scheen het zonnetje mooi door mijn kamer raam heen. Tijd om wat foto's te maken voor nieuwe posts!
Dinsdag
Dinsdag was geen spannende dag voor mij, ik heb een beetje Netflix series liggen kijken en geleerd voor mijn examens van komende week. S' avonds ben ik met een vriendin gaat fitnessen!
Woensdag
Woensdag middag moest ik werken, mijn werk zit op een winkelcentrum dus voor het werk ging ik nog even snel de Xenos en Hema in en heb ik deze spulletjes gekocht.
Papa en mama moesten allebei werken waardoor ik de auto niet mee kon nemen. Na mijn werk stond ik dus even buiten te wachten totdat ik werd opgehaald.
Donderdag
Donderdag was het weer toets-dag, einde van de middag had ik 2 toetsen. De eerste toets was bedrijfseconomie, hij leek in het begin heel makkelijk totdat ik het blaadje omsloeg.. Na de toets een selfie met Anne!
De tweede toets was Nederlands, deze maken wij via een speciaal programma op de computer. Tot mijn verbazing haalde ik hiervoor een 6,51
Vrijdag
Vrijdag zou ik eigenlijk gaan werken helaas werd ik wakker met buikkrampen en hoge koorts, ik heb heel de dag lekker op bed gelegen. En ik zag dat het nieuwe seizoen van 'Once upon a time' weer begonnen was.
Zaterdag
Ik had in de afgelopen dagen mijn kamer verbouwd tot een inloopkast dus ik bedacht me zaterdagavond om maar eens mijn kamer op te gaan ruimen.
Nadat ik had opgeruimd ben ik lekker op de bank series gaan kijken. Ik had even geen zin om iets te gaan doen dus lekker een avondje alleen.
Zondag
Zondag ochtend was ik al vroeg wakker en omdat mijn vader elke zondag ochtend gaat spinnen, bedacht ik me om gezellig mee te gaan naar de sportschool en te gaan fitnessen.
Hoe was jullie week?
Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

2 reacties

  1. Super goed dat je hebt gesport! Voelt echt heerlijk daarna he? Leuke week heb je gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat vervelend dat je ziek was, hopelijk voel je je inmiddels weer beter! Ik moet ook maar weer eens Once Upon a Time gaan kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen