Review | MAC Mehr

by - 13:44


Toen ik ging shoppen in Eindhoven met Iris kon ik niet verder totdat we even langs alle mooie makeupjes van MAC waren gelopen. Iris was opzoek naar een goede mooie nieuwe lipstick en ja ik heb er nooit teveel dus samen kochten we onze MAC lipsticks.


Een tijdje geleden kocht ik Taupe, een prachtige nude kleur die een beetje richting bruin gaat. Toen Kylie Jenner helemaal in was met haar prachtige lippen wilde ik een zelfde kleurtje. Helaas stond dat kleurtje mij niet en hadden ze op dat moment ook geen mooie vergelijkbare.

Totdat ik laatst deze lipstick in mijn handen had, de vrouw in de winkel zei ook dat ze zelf geen betere nude kleur voor mij uit kon kiezen. Mehr stond gewoon geweldig en ik moest en zou hem ook meenemen.

Met trots kan ik dit mooie roze getinte nude kleurtje bij mijn 6 andere MAC's neerzetten. Zoals alle MAC lipsticks brengt hij ontzettend fijn aan en hoef je hem bijna niet bij te werken. Hij dekt goed, hij korrelt niet en hij geeft prachtig pigment af. Over MAC valt niks te klagen en ook zeker niet over deze lipstick.

Hier nog een foto van mij met Mehr op. Volgens de verkoopster komen mijn blauwe ogen hier goed mee uit!
Ik ben helemaal gelukkig met deze nieuwe lipstick. Ik kocht hem voor €19,50 bij de MAC counter in de Douglas in Eindhoven.

Liefs, Lieke ✿

You May Also Like

5 reacties

  1. Wauw, echt de perfecte nude kleur voor jou. Staat je goed! Mehr vind ik zo'n mooie kleur, wil ik ook ooit nog eens aanschaffen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleur! Staat je mooi. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie kleur! Ik zie hem vaker bij bloggers voorbij komen, denk dat dit echt een kleur is die iedereen echt in zijn collectie moet hebben

    BeantwoordenVerwijderen