School | When the clock strikes 12

by - 17:04

Ken je die shows die je op vakantie parken altijd ziet? Grease of footloose opgevoerd door het animatie team? Vanaf november zijn wij (mijn show groepje en ik) al bezig met het maken van zo'n eigen show en afgelopen maandag was onze uitvoering.
Maandag was de grote dag, we moesten om 9 uur gewoon op school zijn. We begonnen met het doornemen van de dansjes die moeilijk waren of nog wat aanpassingen nodig hadden.
Om 11 uur namen we even een lange pauze en legde we onze kleding klaar. We hadden namelijk een flinke stapel kleding die goed op orde moest liggen. Om 12 uur hadden we een doorloop en daarna de generale repetitie, we hadden nog wat kleine aanpassingen aan de posities maar het ging al super goed.

Omdat we heel de dag op school moesten blijven kregen we vanuit school eten, dus om 5 uur konden we naar de docenten kantine om te gaan eten. Om half 7 kwamen de 'gasten' van onze show, het was lekker druk en de zaal zat bijna helemaal vol!
En toen was het 7 uur, iedereen stond omgekleed backstage met verschrikkelijke zenuwen. Maar we hebben het super gedaan, het ging goed en ik ben trots!

Liefs, Lieke ♡

Ben je benieuwd naar onze show? binnenkort zal ik hem op mijn blog plaatsen, maar hier alvast een
korte samenvatting van onze show. Wij kregen het thema 'musical highlights / musical sing a long' aangewezen. Ons verhaal ging over een meisje 'Alice' dat graag een musical ster wilde worden, haar goede fee toverde haar om zodat ze voor 12 uur lang een musical ster kon zijn. Ze ging langs verschillende musicals zoals Hairspray, Mamma mia, Chicago en nog veel meer.

You May Also Like

0 reacties