Persoonlijk | Trollbeads armband

by - 08:30

Precies 2 maanden geleden is mijn oma plotseling overleden, dit kwam als een klap voor heel de familie. Oma droeg altijd 2 mooie bedelarmbanden en elke keer als ze er een nieuw bedeltje kocht/kreeg vertelde ze erover aan mijn zusje en mij "ooit mogen jullie deze hebben meiden"


En dat ooit werd kerstavond, de nacht ervoor werd ze opeens opgenomen in het ziekenhuis en nog geen 24 uur later was ze al weg. Maar mijn zusje en ik dachten er aan wat mijn oma gezegd had en nu mochten wij deze armbanden van haar erven.

We hebben alle bedeltjes eraf gehaald en verdeelt en uiteindelijk ook het armbandje in laten korten, maar we hebben nu allebei mooie armbanden!

Elk bedeltje heeft een betekenis en ik heb een paar mooie er tussen zitten:
Het sterrenglimlach bedeltje
"En in haar glimlach zie ik iets nog mooiers dan de sterren."

Het beschermengel bedeltje
Er wordt gedacht dat beschermengelen spirituele wezens zijn die “aangesteld” zijn om de mensen hier op aarde te helpen en te beschermen. Iedereen heeft er altijd tenminste één bij zich.

Het boeddha bedeltje
“Blijf niet hangen in het verleden, droom niet van de toekomst, maar richt je gedachten op het hier en nu.” - Boeddha
Al de Trollbeads bedeltjes kun je vinden op hun site. Er zitten nog heel veel andere mooie bij maar daar moet ik nog maar voor gaan spaaren. Ik ben heel blij met deze armband ook al is het een erfenis en zitten er bepaalde gevoelens aan vast.

Wat vinden jullie van mijn Trollbeads armband?
Liefs, Lieke ♡

You May Also Like

0 reacties