Picture my week | week #1

by - 07:46

Elke week maak ik een hoop dingen mee, en in plaats om er elke dag een kleine post over te schrijven doe ik dit gewoon elke zondag in een keer. Met de Snapchat app op mijn telefoon maak ik foto's om het wat duidelijker te maken!


Zondag
Zondag had ik een lekker lui dagje, ik had na carnaval nog geen momentje voor mezelf gehad of uit kunnen slapen en daar had ik zondag tijd voor. Al een tijdje twijfelde ik erover om 'the Vampire Diary's' te gaan volgen, en uiteindelijk ben ik hem door een vriendin toch gaan volgen en ik ben er aan verslaafd!
Maandag
Zoals ik jullie afgelopen week vertelde heb ik vorige week maandag mijn show gehad. Afgelopen maandag was het de beurt aan de andere 2 groepjes uit mijn klas. Na een hele dag op school niks doen was het s' avonds dan eindelijk zo ver, en ze hadden het super gedaan!
Dinsdag
Na een zware maandag op school van 9 s' ochtends tot 10 s' avonds waren de diehards Anne en ik toch op school, dit was een selfie waard.
Omdat ik mijn schoolwerk het weekend had uitgesteld en heb ik dir dinsdag na school nog gedaan.
Woensdag
Sinds afgelopen woensdag heb ik er een baantje bij! Ik werk namelijk voor 'stichting van het kind' hier ga ik binnenkort nog wat meer over vertellen. Woensdag na mijn sollicitatie moest ik mijn gegevens gaan invullen op internet.
Donderdag
Ja het heeft even geduurd maar donderdag was het toch echt aan het sneeuwen, ik vind de sneeuw echt geweldig!
En om mijn donderdag nog beter te maken ben ik samen met Quinty naar de huishoudbeurs geweest, we hebben een super leuke middag gehad daar! Ik vertel hier aankomende week meer over.
Vrijdag
Vrijdag vind ik altijd een rotdag, het is nog net geen weekend maar er moet toch nog veel gedaan worden. Zo moest ik vrijdag avond werken van 5 tot 8.
Zaterdag
En gisteren ben ik lekker vroeg op gestaan om ook weer aan het werk te gaan, een lekker dagje van 8 tot 5.
Aankomende week staat er ook weer veel op de planning dus kijk daarvoor volgende week zondag weer op mijn blog!

Liefs, Lieke

You May Also Like

2 reacties

  1. Leuke foto's! Wat tof dat je een baantje erbij hebt, gefeliciteerd! The Vampire Diaries is inderdaad heel verslavend :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je TVD bent gaan volgen! Ik vind het na seizoen 6 stom worden.. Dus gelukkig kan je nog veel kijken haha. :D

    BeantwoordenVerwijderen