Dagjes weg | Carnaval in Oeteldonk

by - 19:45

Het is de woensdag na carnaval en ik lig lekker onder de dekens series te kijken met een warme kop thee. Ik ben helemaal gesloopt en niet uit mijn bed te krijgen, maar dat is het waar want mijn carnaval was in één woord top!

Dit jaar vierde ik zoals elk jaar lekker thuis carnaval in Oeteldonk, ja in Den Bosch! Eens een Boschenaar altijd een Boschenaar dus carnaval vier ik hier dan ook het liefst.

Al vanaf december was ik bezig met mijn carnavals outfit. Dit jaar koos ik er voor om een 'boerenkiel' te kopen, dit is een zwarte gevoerde blazer die je met emblemen, broches en nog veel meer kunt aankleden.

Ik begon donderdag avond al en ging met een aantal vriendinnen van school naar een kroeg genaamd 'de lalala'. Het is daar altijd heel gezellig en zo ook donderdag avond. Zaterdag avond en zondag zijn we overal en nergens geweest, we hebben gewoon een kleine kroegen tocht gehad in Den Bosch. Maandag zouden we naar 'het stuiterbal' gaan maar vanwege het weer was dit afgelast dus gingen we gewoon weer vroeg Den Bosch in en dat deden we dinsdag ook.
Elke dag waren we van 12u s' middags tot 3u s' nachts in Oeteldonk te vinden. Veel gelachen, gedronken, gegeten en plezier gehad. Carnaval 2016 was echt een top carnaval voor mij! En we mogen 6 maar weer, want de grote optocht kon vanwege het slechte weer niet door gaan.

Hoe was jullie carnaval?
Liefs, Lieke ♡

You May Also Like

0 reacties